Advies nodig? Bel (+31) 06 41 50 67 00

search

Geen artikelen in uw winkelwagen

 • Waarom beddentoko.nlDrie redenen op een rij.
 • Eigen vervoersdienstVanaf €200,- geen verzendkosten.
 • BetalenBetalen bij afleveren.
 • BereikbaarheidU kunt ons tot 21.00uur bereiken.

Algemene voorwaarden van Beddentoko.nl

 

Bedrijsgegevens van Beddentoko.nl

 

 • Handelsonderneming HAMJM
 • Eigenaar A. Verhallen
 • Middenweg 53
 • 7906 LK Hoogeveen
 • Tel: 06-41506700
 • E-Mail adres: info@beddentoko.nl
 • KvK nummer 04072892
 • BTW nummer NL-1046.72.262. B01
 • Banknr. NL71ABNA0490910947

 

De  producten van Beddentoko.nl:

 • Al de vermelde prijzen in onze webshop zijn incl. BTW.
 • Duidelijke omschrijving van het artikel in onze webshop
 • Levering van al onze producten onder volledige fabrieksgarantie.

 

 

Aanbetaling bij Beddentoko.nl:

 

Wij werken niet met een aanbetaling,. De twee enige uitzondering hierop zijn: als het product speciaal voor u besteld  en/of vervaardigd moet worden, in zo’n geval hanteren wij een aanbetaling van 25% .  Ook als wij het produkt voor langere tijd moeten opslaan zullen we een aanbetaling met u afspreken

U hoeft bij beddentoko.nl pas te BETALEN BIJ AFLEVERING

 

 

Orderbevestiging van Beddentoko.nl:

 

Van iedere bestelling bij beddentoko krijgt u direct een bevestiging via mail, ontvangt u deze niet kijk dan eerst even in uw spambox mocht u daar ook niets in hebben ontvangen neem dan contact met ons op zodat wij een en ander kunnen nakijken en ervoor gaan zorgen dat u alsnog een bevestiging van uw bestelling krijgt.

 

 

Levering door Beddentoko.nl:

 

Wij leveren door heel Nederland ook op de Waddeneilanden (hiervoor geld het oversteektarief) en Belgie. Ook leveren wij alleen in overleg in Duitsland. Wij hebben niet de mogelijkheid om de meubels bij u te monteren maar al onze meubels worden met een duidelijk montagetekening geleverd zodat dit eenvoudig zelf te doen is Wij leveren op het door u opgegeven adres op de begane grond. Wij vragen u om eventuele bijzonderheden zoals een opengebroken weg e.d. aan ons door te geven zodat wij daar op voorhand rekening mee kunnen houden.

 

De Levertijd bij Beddentoko.nl:

 

Door nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen we erg snel leveren mocht onverhoopt zich hier een probleem voordoen zullen wij dat direct aan u melden.

 

Betaling bij Beddentoko.nl:

 

Wij vinden het zelf altijd vervelend dat je in de meeste webshops vooruit moet betalen voordat de bestelling in behandeling wordt genomen. Wij hebben er dan ook voor gekozen om pas te laten betalen als wij de meubels bij u af komen leveren. Om onze en dus ook uw kosten zo laag mogenlijk te houden hebben wij geen pinautomaat bij ons dus u kunt gewoon contant afrekenen.

Wij kunnen het ons echter ook voorstellen dat u wel vooraf via bankoverschrijving wilt betalen uiteraard kan dat ook.  wel vragen wij u dan om ervoor te zorgen dat het totaalbedrag twee werkdagen van te voren op onze rekening staat. wanneer u hiervoor wilt kiezen kunt u dat kenbaar maken op het bestelformulier.

 

Klachten bij Beddentoko.nl:

 

Ondanks dat wij samen met onze leveranciers er naar streven om alles probleemloos te laten verlopen kan er altijd iets niet helemaal goed gaan, wij zijn per slot van rekening ook maar gewoon mensen. Dus als blijkt dat er aan uw meubelen iets beschadigd is of ontbreekt neemt u contact met ons op en wij zullen zorgen dat er een vervangend en/of ontbrekend onderdeel geleverd word.

 

Garantie bij Beddentoko.nl

 

Alle producten worden door ons geleverd onder volledige  fabrieksgarantie.

Mochten er onverhoopt problemen met het product zijn kunt u het best even contact met ons opnemen zodat wij u kunnen informeren hoe het probleem opgelost kan worden.

Opgelet:

De garantie vervalt indien er "opzettelijk"schade is veroorzaakt of wanneer het product niet meer in de orginele staat bevind uiteraard valt slijtage  niet onder de garantie

 

Herroepingsrecht:

 

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren waarna u 14 dagen heeft om uw bestelling te retourneren te annuleren uitgebreide informatie vind u bij "annuleren of retour"