Advies nodig? Bel (+31) 06 41 50 67 00

search

Geen artikelen in uw winkelwagen

  • Waarom beddentoko.nlDrie redenen op een rij.
  • Eigen vervoersdienstVanaf €200,- geen verzendkosten.
  • BetalenBetalen bij afleveren.
  • BereikbaarheidU kunt ons tot 21.00uur bereiken.

BEDDENTOKO.NL

Wij  zijn gestart met de online-verkoop van kinder en tienermeubelen (zo'n 15 jaar geleden) omdat wij vonden en nog steeds vinden dat iedereen het recht heeft op persoonlijk contact zonder allemaal lastige formulieren in te vullen of steeds lang te moeten wachten voordat je doorverbonden wordt om vervolgens je vraag nog een keer te moeten stellen. Als gezin met drie kinderen kwamen wij dat vaak tegen en dachten dat moet veel makkelijker kunnen:
Vandaar dat wij 1 telefoonnummer hebben en ook bewust een 06 nummer zodat wij overal (niet alleen op kantoor) en altijd bereikbaar zijn, alleen na 21.00 uur neem ik de telefoon niet meer op. Mocht er toevallig niet opgenomen worden, dan ben ik vast met een andere klant bezig maar spreek dan even een boodschap in en ik bel zo snel mogelijk terug.

Omdat wij het prettig vinden om te weten wie onze klanten zijn maar ook om zeker te weten dat er voorzichtig wordt omgegaan met de meubels  halen we, meestal, zelf de meubels bij onze leveranciers op en bezorg ikzelf de bedden bij u thuis. En mocht, als u de meubels gemonteerd heeft, blijken dat er iets niet klopt, het blijft tenslotte mensenwerk, dan belt u ook gewoon weer hetzelfde telefoonnummer en ik ga in overleg met u het probleem zo spoedig mogenlijk oplossen (uiteraard in overleg met onze leverancier). mocht er iets beschadigd zijn of ontbreken kom ik dat ook weer zelf bij u afleveren.
Ook vooruit betalen hoeft van ons niet maar wanneer u hetzelf liever wel doet hoeft dat pas twee dagen voordat ik bij u de bestelling kom afleveren,  zo weet u dat u altijd op een veilige en vertrouwde manier zaken doet met mij.

 

 

 

Altijd goed - koper uit bij beddentoko

 

Wij doen ons best om niet alleen de veiligste aanbieder te zijn maar ook de goedkoopste mocht onze prijs hoger zijn dan bij een collega van ons kijk dan even naar de omschrijving want dan is vaak bij ons de bedbodem en/of matras inbegrepen en ook aan verzendkosten in België en Nederland doen wij niet,   dus op het eind bent u gegarandeerd goedkoper uit bij beddentoko.

 

 

 

Contact gegevens:

 

Tel:           Hans Verhallen    +31(0)6-41506700  

E-mail:       info@beddentoko.nl 

BTW nr.:  NL104672262B01

KvK nr.:   04072892

Banknr. : NL71ABNA0490910947

Magazijn: Buitenvaart 2116, 7905SX, Hoogeveen (alleen op afspraak)

 

Webwinkel keurmerk

 

Om het kopen via internet op een zo veilige manier te laten plaats vinden is het kopen bij Beddentoko.nl zo georganiseerd dat deze voldoet aan de strenge eisen van:

 

Facebook

 

Op onze facebook pagina houden we je op de hoogte van nieuwe producten die wij gaan verkopen. Ook hebben we leuke aanbiedingen die alleen bestemd zijn voor onze facebook vrienden. Daarnaast verloten we ook regelmatig artikelen. dus redenen genoeg om snel onze pagina te liken