Advies nodig? Bel (+31) 06 41 50 67 00

search

Geen artikelen in uw winkelwagen

  • Waarom beddentoko.nlDrie redenen op een rij.
  • Eigen vervoersdienstVanaf €200,- geen verzendkosten.
  • BetalenBetalen bij afleveren.
  • BereikbaarheidU kunt ons tot 21.00uur bereiken.

Prijs

t/m €

BabykamersBabykamers en kinderkamers van Beddentoko.nl

 

 

De babykamers van beddentoko.nl onderscheiden zich doordat ze zo zijn samen te stellen zoals u het zelf wilt. We verkopen zowel stoere jongens babykamers, lieve meisjes babykamer en unisex babykamers daarnaast hebben we een fantastische doorgroeikamer waarmee u gelijk klaar bent voor de toekomst zoals de babykamer lotte. want laten we eerlijk wezen wat is er nu mooier als de geboorte van je kindje je wilt dan toch alles perfect voor elkaar hebben in de kinderkamer. Daarom verkopen we alleen kwaliteits babykamers die prima zelf zijn samen te stellen. 

 

 

 babykamer zelf samen stellen:

 

 

in onze webwinkel hebben we een aantal babykamers staan  die wij zelf al voor u hebben samengesteld maar we kunnen het ons heel goed voorstellen dat u het toch net even anders wilt hebben, geen enkel probleem bij beddentoko.nl.  U kunt gewoon even bellen of mailen welke samenstelling van de babykamer  uw voorkeur heeft en wij zullen u een passende aanbieding doen waarbij wij de kwaliteit en veiligheid van de babykamer zeker niet uit het oog zullen verliezen.

 

 

Vertrouwd en veilig kopen bij beddentoko.nl

 

 

Om m het kopen bij beddentoko nog leuker en veiliger te maken hoeft u bij ons uw babykamer pas te BETALEN BIJ AFLEVERING Ook zijn wij aangesloten bij het webwinkelkeurmerk "webwinkelkeur" 

 

Levering en montage:

 

 

De babykamer wordt als bouwpakket geleverd door onze eigen bezorgdienst bij u op de begane grond GEEN BEZORGKOSTEN