Advies nodig? Bel (+31) 06 41 50 67 00

search

Geen artikelen in uw winkelwagen

  • Waarom beddentoko.nlDrie redenen op een rij.
  • Eigen vervoersdienstVanaf €200,- geen verzendkosten.
  • BetalenBetalen bij afleveren.
  • BereikbaarheidU kunt ons tot 21.00uur bereiken.

Prijs

t/m €

eenpersoonsbedGoedkope bedden van Beddentoko.nl

 

 

Beddentoko is de beddenspeciaal zaak van Nederland en Belgie. Door de altijd persoonlijke benadering enadvies van onze medewerkers is een keus maken ineens niet meer zo moeilijk En omdat veiligheid en kwaliteit bij beddentoko voorop staat worden al onze bedden door onze eigen bezorgdienst bij u afgeleverd en pas dan hoeft u te betalen De keus in bedden is enorm of het nu gaat om een tweepersoonsbed, 1persoonsbed, kajuitbed, hoogslaper, stapelbed, halfhoogslaper, boxspring, autobed of een prachtige Babykamer bij beddentoko zult u altijd slagen.

 

 

 

 

Goedkope bedden

 

 

Een goed bed is duur hoor je vaak zeggen niets is minder waar bij beddentoko kunt u goedkoop een bed aanschaffen waar u heerlijk in zult slapen en weer uitgerust in wakker wordt want alleen op die manier zult u energie genoeg hebben om aan de dag te beginnen. Wilt u net zo lekker slapen als u laast in het hotel deed dan moet u beslist even bij onze boxsprings kijken. En zoek u een kinderbed of tienerkamer kijk dan ook even bij onze hoogslapers dit zijn komplete tienerkamers ineen.

 

 

Makkelijk en veilig een bed kopen

 

 

Omdat beddentoko een grote keus aan bedden heeft is het moeilijk om tot een goede keus te komen, maar als het niet wil lukken en/of uw samenstelling van een babykamer, tienerkamer of slaapkamer staat er niet bij laat he ons dan even wten en wij zullen u een passende en op uw lijf geschreven aanbieding doen. Wij zijn aangesloten bij het webwinkelkeurmerk  "webwinkelkeur"  zodat u helemaal zeker wet dat u met een gerust hart bij ons kunt kopen zonder verassingen achteraf  en zoals u inmiddels gelezen heeft hoeft u bij ons pas te betalen bij aflevering.