Advies nodig? Bel (+31) 06 41 50 67 00

search

Geen artikelen in uw winkelwagen

  • Waarom beddentoko.nlDrie redenen op een rij.
  • Eigen vervoersdienstVanaf €200,- geen verzendkosten.
  • BetalenBetalen bij afleveren.
  • BereikbaarheidU kunt ons tot 21.00uur bereiken.

Prijs

t/m €

KajuitbeddenKajuitbedden en sofa bedden

 

 

De kajuitbedden bij beddentoko.nl zijn er in verschillende stijlen van heel modern, in de meest uiteenlopende kleuren, tot een romatisch zelfs nostalgisch kajuitbed. De meeste kajuitbedden hebben ook nog een zee aan opbergruimte zoals handige kastjes eronder.  Ook is het mogelijk om sommige kajuitbedden uit te breiden met een onderschuiflade  zodat u helemaal een zee aan opbergruimte heeft en zelfs een logee bed tot uw beschikking heeft.  Als u een kajuitbed zoek met veel opbergruimte en een slaapplaats voor een logé moet u het Robin kajuitbed echt even bekijken. Of zoekt u een bankbed deze vindt u onder het kopje bedden. Kortom bij beddentoko zult u altijd kunnen slagen.

 

 

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg:

 

 

Omdat wij van beddentoko.nl kwaliteit hoog in het vaandel hebben verkopen wij de kajuitbedden van de volgende leveranciers: Vipack, pifu en Bremafa zodat wij er zeker van zijn dat op alle gebied de beste aandacht aan uw sofabed is besteed.

 

 

Montage van uw kajuitbed:

 

 

Helaas hebben wij geen mogelijkheid om uw kajuitbed te monteren daarom wordt een erg duidelijke montage tekening bijgeleverd die u helpt om stap voor stap het bed te monteren. Uiteraard wordt alles geleverd volgens de strenge regels van het webwinkel keurmerk "wekwinkelkeur"