Advies nodig? Bel (+31) 06 41 50 67 00

search

Geen artikelen in uw winkelwagen

  • Waarom beddentoko.nlDrie redenen op een rij.
  • Eigen vervoersdienstVanaf €200,- geen verzendkosten.
  • BetalenBetalen bij afleveren.
  • BereikbaarheidU kunt ons tot 21.00uur bereiken.

Prijs

t/m €

themabeddenThema bedden en funbedden

 

 

Thema bedden is een mooie naam voor nog veel leukere bedden.  Deze themabedden hebben allemaal een eigen thema zodat het niet alleen fijne bedden zijn om in te slapen maar deze kinderbedden worden ook veel gebruikt om lekker mee te spelen met vriendjes en vriendinnetjes zoals het mooie brandweerbed, menig verhaal van Brandweerman Sam is er al in nagespeeld  en wat te denken van het prinsessen koetsbed u ziet uw eigen prinses schitteren als een heuse dame.  Uiteraard zijn er nog veel meer themabedden waar in gespeeld kan worden kijkt u maar even bij onze autobedden en peuterbedden.

 

Kinderbedden bij beddentoko.nl

 

 

De themabedden helpen u om uw kind spelenderwijs te laten slapen in een "groot" bed. en zelfs 's-morgens vroeg zal uw kind graag nog even willen spelne in het prachtige themabed.  Uiteraard is het verstandig ook even stil te staan bij een goed matras voor uw kind deze vindt u uiteraard ook in onze webshop bij de matrassen   De kinderbedden worden gemaakt van MDF waardoor u altijd een stabiel en veilig bed aanschaft.

 

 

Beddentoko.nl

 

 

De levertijd van deze themabedden is ca. 5 werkdagen. mocht u het kinderbed voor een bepaalde datum nodig hebben- verjaardag of zo- laat het ons dan even weten en wij zullen proberen om er zoveel mogelijk rekening mee te houden. De themabedden worden als bouwpakket bij u geleverd en door een bijgeleverde montage tekening zijn ze eenvoudig zelf te monteren Uiteraard hoeft u het kinderbed pas te betalen wanneer het bij u afgeleverd wordt.