Advies nodig? Bel (+31) 06 41 50 67 00

search

Geen artikelen in uw winkelwagen

  • Waarom beddentoko.nlDrie redenen op een rij.
  • Eigen vervoersdienstVanaf €200,- geen verzendkosten.
  • BetalenBetalen bij afleveren.
  • BereikbaarheidU kunt ons tot 21.00uur bereiken.

Prijs

t/m €

Tienerkamers Tienerkamers en jeugdkamers van beddentoko.nl

 

 

Omdat een nieuwe tienerkamer ook vaak een nieuwe mijlpaal in uw kinds leven is,  vinden wij dat uw zoon of dochter met plezier moet terug denken aan zijn of haar kinderkamer waar ze voor het eerst aan een stoer of modern bureau het eerste huiswerk moesten maken en waar ze door de praktische indeling van de tienerkamer spelenderwijs leerden om hunh spullen weer op te ruimen in bijvoorbeeld de practische opberglade die veelal verkrijgbaar zijn voor onder het tienerbed of in de praktische laden van het bureau. Omdat wij altijd de betere tienerkamer hebben die in veel verschuillende samenstellingen te verkrijgen zijn gaan ze vaak van kind op kind mee en blijven ze ook een echte waarde behouden kortom met een tienerkamer van beddentoko.nl investeerd u niet alleen in kwaliteit maar zeker ook in de toekomt.

 

 

Zelf je eigen tienerkamer samenstellen

 

 

Omdat iedereen zo zijn/haar eigen wensen heeft aan een tienerkamer kunt u deze kinderkamer dan ook zelf samen stellen. Om u een beetje op weg te helpen hebben we een paar voorbeelden in onze webshop staan maar uiteraard kunt u zelf kiezen of u er bv. een boekenkast, onderschuiflade,  twee- of driedeurs linnenkast bij wilt of wilt u misschien in plaats van een "gewoon" éénpersoonsbed liever een kajuitbed of stapelbed echt alles is mogelijk. En om je makkelijk te maken hoef je alleen maar je favoriete samenstelling even door te bellen of mailen en wij zullen u een aanbieding doen die u versteld doet staan en uiteraard kunt u er van op aan dat onze eigen bezorgdienst de tienerkamer bij u als bouwpakket komt afleveren en pas dan hoeft u bij ons te betalen dus geen vooruitbetaling.

 

 

Alleen het beste is goed genoeg

 

 

Al onze tienerkamers komen bij de beste leveranciers vandaan zoals Vipack, Pifu en Meubelco Zodat voor u duidelijk is dat u altijd de beste kwaliteit krijgt en dat er ook een goed en deugdelijk service apparaat achter zit zodat, mocht er onverhoopt iets niet helemaal naar wens zijn, het altijd goed wordt opgelost. Hierdoor ziween wij ook veel klanten weer bij ons terug komen voor een nieuwe tienerkamer voor hun andere kinderen maar ook voor een goed bed voor zichzelf